U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Directievoering

1. Waarom is het voor de een zo moeilijk om goed leiding te geven en gaat een ander met het grootste  gemak met  zijn of haar  medewerkers om? Hoe dient een ondernemer een bedrijf te leiden? Wat  zijn de valkuilen en hoe kunt  u, door initiatief te nemen, de situatie  compleet  veranderen?

Wij geven u handvatten om op  basis van praktisch beleid en door het geven van diverse voorbeelden uzelf op een geheel  andere manier te bekijken en zo het leidinggeven tot een van de interessantste taken te maken

2.  Op  welke  manier kunt u uw medewerkers, in een  zo optimaal mogelijke  sfeer, motiveren en  hun talenten tot  volledige ontplooiing brengen ? Hoe kunt  u letterlijk de bron ( HRM) in uw medewerkers ontdekken en hen door inzicht en kennis tot complete en  waardevolle medewerkers opleiden?

3.  Waarom is de ene ondernemer veel  succesvoller  dan de ander? Wij leren u dat geslaagd ondernemerschap aan diverse criteria dient te voldoen en dat de wens tot intrinsieke verandering en kennis van uw onderneming tot  succes leiden.

4.  Wij informeren u over de belangrijkste managementvisies en ,  in het  bijzonder,  over het liquide leiderschap.

 

Management Business Applications